dimecres, 15 de juliol del 2009

Joan Güell, un altre fundador

En Joan és encara avui història viva de la nostra companyia. De fet, junt amb el Sergi, la Dèlia, l'Aleix, el Mau i l'Òscar va ser un dels fundadors, des del principi, al 1995. Tot i fer uns anyets que va plegar, encara avui ens ajuda sempre que cal, últimament al taller La Berta.

Aquesta foto és d'una de les primeres sessions de promo, al 1996. Hi apareixen l'Òscar, en Joan, la Dèlia i el File, damunt d'un arbre... encara no sabem ben bé per què.

Aquesta altra és del 2001, estrenant l'espectacle Giravolt a les Festes Decennals de Valls. La Dèlia i en Joan protagonitzaven el número "Diabló amb aro", del qual encara avui se'n fa una versió al Tandarica Orkestar.

Aquí, fent de jefe gitano a Tandarica Orkestar l'any 2005, en una representació a Torredembarra. Les celles són, en veritat, un bigoti...

Any 2006. A la gala d'aniversari de Passabarret, tres dels fundadors es van tornar a trobar a l'escenari del Teatre Principal de Valls. Són l'Aleix File, Joan Güell i Sergi Benaiges. Aquí es va recuperar el vestuari (ni recordàvem on era) del número "L'home de tres caps", actualitzant una mica el contingut.

I aquí, a Sant Feliu de Codines, aquest mateix any. El Jordi i en Joan deslligant La Berta.

En Joan és avui pare del nostre futur membre de Passabarret, en Pau Güell. Sempre sabem que podem contar amb ells dos pel que faci falta!

1 comentari:

dèlia ha dit...

Tinc imatges històriques d'aquells temps. He recuperat vídeos on s'hi poden veure coses com l'Aleix fent un número de boles amb tutu!!!