dimarts, 31 d’agost del 2010

Contra-rellotge per Tàrrega!

Estem treballant a contra-rellotge per tenir-ho tot a punt per la estrena definitiva de 'Big Boss & Tandarica Orkestar' a la propera Fira de Tàrrega (11 i 12 de setembre). L'Alba Leiva amb el vestuari, en Tony Murchland amb la direcció i en Joan Güell i en Josep Maria Güell en la confecció d'atrezzo. Com anirà?

dilluns, 30 d’agost del 2010

Capaços de fer un mega-parc...

Estem molt contents perque ja tenim la mà trencada de fer instal·lacions de gran format en events concrets. Dins del programa de la passada festa major de Vallmoll (16 d'agost) vam ocupar tota la pista esportiva amb activitats per als més menuts, amb la Berta, inflables, animacions amb la companyia Struc (ben amiga) i l'avant-projecte del que serà el nostre nou taller de llits elàstics de 2011...

dissabte, 28 d’agost del 2010

'Agni' a La Canonja i a Prades

Fer el nostre nou espectacle infantil 'El Temple d'Agni' a llocs molt propers ens posen més nerviosos que fer-los lluny de casa. De fet, aquest agost hem estat a La Canonja, el poble natal de l'Uri i el Jordi (14 d'agost) i poc després a Prades (23 d'agost) on ens coneixen força i tenim un públic nombrós i conegut. Tot i que a Prades vam tenir uns petit problemes amb el so, estem molt contents d'haver passat per aquests llocs que tant estimem.

Les imatges de dalt són de La Canonja, i les de sota a Prades.

divendres, 27 d’agost del 2010

Falset, Falset, Falset!

A més de ser el segon poble de l'Uri, a Falset ens hi trobem com a casa.
Aquesta va ser la Berta que vam fer a la Festa Major de Falset (el passat 10 d'agost), per segon any consecutiu!

dimarts, 24 d’agost del 2010

'Los Músics' al bar

El bar ha estat, des de l'inici de Tandarica Orkestar, el refugi dels músics de l'espectacle. Aquesta foto que ens ha enviat la Maria Veses és, segurament, uns dels últims testimonis d'aquesta realitat. Va ser a Osca (Huesca), el passat 11 d'agost. A la foto: Carlos Capseta, Santi Ruiz, Jonatan Tomàs, David Rincón i Roger Benet.

dissabte, 14 d’agost del 2010

La carpa de la Biodiversió

Conjuntament amb Fundació Mar, els darrers díes de juliol hem estat treballant amb la nostra carpa en el projecte La Carpa de la Biodiversió. Han estat tres díes de tallers a Pals, Begur i Sant Feliu de Guíxols (del 28 al 30 de juliol). En Sebas (que surt a la foto damunt d'una mini-bici) es va convertir en el monitor-estrella del taller. Esperem poder seguir col·laborant amb el projecte de cara a propers anys. Mes info aquí.

divendres, 13 d’agost del 2010

Un cop més, amb el 'jefe' a Valls

Encara preparant la estrena de 'Big Boss & Tandarica Orkestar' de cara a la Fira de Tàrrega, el passat 29 de juliol vam fer una petita mostra al cor de Valls, per la regidoria de Barri Antic. De fet, aprenem més de cada actuació, i d'aquesta vam extreure coses que cal fer i coses que no cal fer... Una experiència més al costat de Jango Edwards, un mite del clown i un company.

dijous, 12 d’agost del 2010

Nenes al local!

Una colla d'infants van estar al nostre local el passat 27 de juliol. Una visita sorpresa del Casal d'Estiu de Perafort. Van estar descobrint els malabars i el circ amb nosaltres, de la mà del Jordi i l'Uri.