dijous, 29 de juliol del 2010

La estada al Poborina Folk

En Juan Pablo Marco, director del Poborona Folk, festival que vam visitar amb Tandarica Orkestar el 26 de juny, ens acaba d'enviar fotos de la nostra estada allà. Aquí van:

dimarts, 27 de juliol del 2010

'La fàbrica' des de dins


La Lola, la Laia i la Dèlia en acció, pero des de dins de la Fàbrica de Tires... Va ser dimecres passat, durant la actuació a Bràfim. Aquesta és una d'aquelles coses que no es poden veure mai!

divendres, 23 de juliol del 2010

Tandarica, banda oficial del Ple de Riure

Tandarica Orkestar està treballant aquests díes com a banda oficial del festival Ple de Riure de El Masnou. Del cartell d'enguany destaca la presència de Faemino y Cansado i Leo Bassi.

Aquí tenim unes imatges del dimarts passat. Podeu veure tota la info del festival aquí:

dijous, 22 de juliol del 2010

La Berta ja té trapezi

A La Berta que vam fer el passat diumenge 18 a Renau vam instalar i fer funcionar definitivament el trapezi penjat a l'interior de la carpa. Una joguina més...

La Dèlia controlant...

dimecres, 21 de juliol del 2010

Vilacirc o Viladrau

Al migdia del passat dissabte 17 vam estar a la casa de colònies de Santa Marta, de Viladrau Educació. Vam fer un taller pels 65 nanos que estaven per allà, treballant l'eix temàtic del circ i convertint Viladrau en Vilacirc. Com veieu a la foto, el David només pensava en l'hora de berenar...

Equilibristes en acció...

La presentació entre actius circenses.

El teatret de la casa.

Funambulistes dirigits per la Dèlia.

dilluns, 19 de juliol del 2010

Cabaret a la carpa de Tot Circ

Aquest passat dissabte vam estar al cabaret del desè aniversari del Circ a les Feixes de Tot Circ. Vam compartir actuació amb en Miquel de Tot Circ i l'Àlvaro de Circonita. Un espai molt agradable, bona companyia i un sopar d'aquells que devorem quan hi ha gana i estem en ruta! Al cabaret vam fer-hi dos números: el d'acrobàcia ('El de Madrid' diem nosaltres) i els 'Russos', amb torre de tres inclosa.

Aquí tenim un fragment de la actuació:

diumenge, 18 de juliol del 2010

Curs a Andorra

Acabem de tornar del curs que ja portem dos anys fent a La Massana (Andorra) per a infants aprenents de circenses! Ha estat una quinzena molt entretinguda, amb bolos al mig i activitat com per a posar-se a descansar des de ja... Però encara queda molt d'estiu!