dilluns, 19 d’abril del 2010

Aniversari del nostre Big Boss

El passat dia 15 vam estar a la festa sixties del 60è aniversari d'en Jango Edwards, a Barcelona. Allà ens vam trobar amics com en Betu, la Cristi Garbo, Tony Murchland, Chus, Vicky Alcaraz, Xavi Arbonés, Guillem Albà, Gary Shoclat, Lily Colombia, entre molts d'altres...

El nostre regal va ser una rèplica del retrat de la Mamma Lublja que fem aparèixer al nostre nou espectacle 'Big Boss & Tandarica Orkestar'.

dilluns, 12 d’abril del 2010

Vídeo promo 'Big Boss'



Ja el tenim penjat!

El podeu veure en pantalla complerta (recomano en format 16:9). Si se us talla en veure'l, deixeu-lo carregar una mica al buffer... i és tot!

Està resultón, oi?

dimarts, 6 d’abril del 2010

In Asteptarea Ta


No recordava tenir arxivat aquest vídeo, de la nostra darrera actuació a la Colla Vella dels Xiquets de Tarragona, amb una versió ampliada de la Tandarica: Tandarica Orkestar All Stars.

Nou músics en directe amb el repertori clàssic de la Tandarica: Dani Catena i Titus Prats (percussió), Santi Ruiz (bombardino), Javi Medina (trombó), Jon Tomàs (tuba), Carles Capseta (trompeta), Roger Conesa (saxo soprano), Quique Ordax y David Sancho (saxo alt). Increíble final de concert, tocant In Asteptarea Ta, malgrat que el suport és un mp4 i deixa molt a desitjar...

dijous, 1 d’abril del 2010

Som 'Circòpates'

Ja ha sortit el nostre capítol a la sèrie televisiva especialitzada en circ Circòpates. Si el voleu veure, podeu entrar aquí.