diumenge, 31 de gener del 2010

Tandarica amb la Laia Cabrera

La Laia se'ns va sumar fent de gitana al Tandarica, ara ja fa un any i sense assajar ni res, però amb resultats més que satisfactoris!! Aquell dia també va venir l'Aleix Vallverdú fent de percussió.

dilluns, 25 de gener del 2010

Quina cuassa per la Mercè!!!

Quan vam portar aquest passat setembre la nostra carpa, La Berta, al fossat de Montjuïc vam veure i viure unes cúes com no les havíem vista mai abans! La Dèlia no deixava el megàfon. Malgrat tot, va ser una experiència boníssima, dins de la programació de La Mercè a Barcelona i en un espai preciós.

diumenge, 24 de gener del 2010

Al Teatre Principal... assajant

En aquesta foto hi apareixen en Jango Edwards, el Jordi, el David i en Jorge Varela al piano. Una horeta abans de fer el darrer espectacle Pequenho al Teatre Principal de Valls (novembre 2009), encara assajàvem el número de la trompeta (trumpet sketch).

divendres, 22 de gener del 2010

Aste Nagusia?

Aquestes fotos, perdudes en algun "Flickr" són precioses. És la nostra participació a la Semana Grande de Bilbao, la Aste Nagusia 2009. Semblem bons i tot!

A algú se li acudeix com les podem aconseguir?

dimecres, 20 de gener del 2010

Xarop de Barrets

Fa un parell de setmanes vam fer la nostra primera col·laboració amb Xarop de Canya... molt bona gent i molt bon rotllo en un gelat matí de dissabte en què vam haver d'animar la Rambla de Tarragona per tal de fer l'acte del Centenari del Teatre Metropol. Encara que gairebé hi havia més periodistes que públic, va ser una experiència que segurament repetirem.

diumenge, 17 de gener del 2010

Coses d'en Paco Enlaluna

A la web de Cómicos De Guardia hem trobat el currículum d'en Paco Enlaluna. Bon amic i guionista del nostre espectacle Pequenho. La Tandarica també va participar gravant la peça Que no pare la música al seu darrer disc. Aquest és un fragment del seu currículum.
Paco Enlaluna es, además, guionista y actor en la productora Cómicos de Guardia, con programa semanal en diferentes televisiones autonómicas (Programa “Noche Sensacional” producido por Miramón Mendi). Ha sido también guionista del espectáculo teatral-circense Pequenho, (compañía Passabarret)[...]
Aquí afegirem un petit vídeo de la seva nova i sorprenent faceta:

dissabte, 16 de gener del 2010

Entrevista al Diari de Tarragona

Una entrevista antiga, de l'abril de 2008, però que ara trobem online.

dimarts, 5 de gener del 2010

Desapareix 'Pequenho'... per sempre?

Aquest any esperem poder estrenar el nou espectacle de la companyia, que substituirà per sempre 'Pequenho'. De fet, el 28 de novembre ja el vam despedir al Teatre Principal de Valls, amb una darrera actuació junt amb Jango Edwards. Ell mateix, la Pepa Plana i el Paco Enlaluna ens van ajudar a construir l'espectacle... i nosaltres solets ens hem encarregat de fer-lo morir. Ara, amb més energia que mai, tornem a posar-nos les piles per crear un espectacle nou: el primer en que només treballarem els quatre membres de Passabarret.

dilluns, 4 de gener del 2010

El número de la ràdio... amb el Muniatto

A finals de desembre vam fer un petit cabaret a Jesús (Tortosa) amb en Muniatto i el Mag Ignasi. A la foto, el número de la ràdio, amb el David i l'Eusebi... amb qui tants cops ha coincidit Passabarret. Trobareu cosetes interessants d'en Muniatto a la seva web.

dissabte, 2 de gener del 2010

Berta canongina

La Berta a Barcelona que vam fer el 31 d'octubre va tenir un regust canongí. Els quatre responsables eren de La Canonja! Uri i Jordi de Passabarret, a més del Jaumet i el Sebas (que poc a poc es va convertint en tot un habitual a La Berta).

divendres, 1 de gener del 2010

Cia. Passabarret a 'Circòpates'

La nostra companyia apareixerà properament al programa especialitzat en circ Circòpates, concretament al capìtol 6 de la seva tercera temporada.

Circòpates s'emet a la Xarxa Audiovisual de Catalunya, concretament als canals TV Badalona, Gavà TV, Canal Blau - Maricel TV, Penedès TV, El 9 TV (Vic), Televisió de la Conca (Igualada), Canal Reus TV, TV El Vendrell, TV Girona, TAC 12 (Camp de Tarragona), VOTV (Vallès Oriental Televisió), Televisió L’Hospitalet, Canal Terrassa Vallès i Maresme Digital TV. Trobareu més detalls de Circòpates aquí.