dimecres, 30 de desembre del 2009

Els monitors del Parc de Nadal '09

Ja estem a tope amb el Parc Infantil de Nadal de Valls, i aquests són pràcticament tots els monitors que l'han fet possible.

Moltes gràcies a tothom!!!

dimarts, 15 de desembre del 2009

Una altra Berta és possible!

Així va ser la Berta que vam oferir a Cerdanyola els passats 26 i 27 de setembre. Del verd al vermell. De fet, aquesta carpa pertany a El Negro y el Flaco, i la vam usar extraordinàriament degut a la coincidència amb la Berta que va estar al Fossat de Montjuïc per la Festa Major de La Mercè a Barcelona els mateixos díes.

dilluns, 14 de desembre del 2009

Anem de cap al circ

'N'hi ha xics, n'hi ha de grans'... Així comença la música de l'espectacle De cap al circ, de la Cia. Clownfish en la que hi participen el nostre estimadíssim Betu i el Katxorro (el Jordi Passabarret), com a Toti. Ve a ser com un híbrid de les dúes companyies.

El passat 5 de desembre van oferir el seu espectacle fent un ple absolut a l'Auditori de Salou.

dissabte, 12 de desembre del 2009

Parc de Nadal a Valls 2009

Enguany tornem a assumir la direcció i gestió del Parc de Nadal de Valls. Es realitzarà al Kursaal els díes 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 2 de gener.

divendres, 11 de desembre del 2009

La Berta, al cor de Valls

Durant els darrers mesos hem estat participant en la dinamització del Barri Antic, per l'Ajuntament de Valls. Així hem pogut oferir la carpa a l'eix comercial de la nostra ciutat i en diferents punt, com la Plaça de l'Oli, el Pati (a la fotografia) o la Plaça dels Alls.

dijous, 10 de desembre del 2009

La Plaça Friki 2009 (en femení)

Considerem que la Plaça Friki de 2009 va ser un èxit. És cert, però, que la afluència de públic en aquest event ja habitual dins de la programació de Santa Tecla a Tarragona, va ser força inferior a anys passats. Tanmateix, no volem pensar que hagi estat pel canvi de format o pel fet de que enguany, per primera vegada, les entrades s'haguessin de pagar (si es pot dir pagar 2€ per un espectacle sencer d'aforament reduït), sino pel fet de que va ser un dels primers actes de Santa Tecla, molt aviat, i amb menor difusió que anys anteriors. En aquesta foto de dalt veiem a la Dèlia venent les entrades a la taquilla.

La Pepa Plana ja havia actuat feia un parell d'anys a la nostra carpa, al Trapezi de Vilanova. Ara ho feia en les mateixes condicions, però sense la sorollosa carpa.

La Maku en plena acció, tot acabant el número participatiu de la gaita. Ella va venir especialment de Buenos Aires per participar a la Plaça Friki'09.

Espectacular final de l'espectacle Metro y Medio de la Maku Jarrak.

dimarts, 8 de desembre del 2009

La Dèlia, ara en plan sexy

Qui l'ha vist i qui la veu! Nou vestuari...

divendres, 4 de desembre del 2009

El número del pastís!

Encara que tot va començar com un joc, al final sembla que aquest número s'ha quedat com a inici dels nostres cabarets. En aquesta imatge, el número del pastís al Teatre Principal de Valls, com a introducció a 'Homenatge a Pequenho', espectacle amb Jango Edwards del que aviat en parlarem (va ser el darrer 'Pequenho' de la història i la primera col·laboració amb en Jango). Correspon al passat 28 de novembre d'enguany.

Acabem de reprendre la activitat al blog després d'unes merescudes vacances. Seguim en plena aventura!