dissabte, 31 d’octubre del 2009

Fent el hippie...


Aquestes són les coses que passen als moments morts al local.

dimecres, 28 d’octubre del 2009

Un llençador de ganivets que no hi veu

Aquest és un petit avançament del nou personetge del Furi: un llençador de ganivets que té greus problemes de visió. Algú vol fer-li de partener?

dimarts, 27 d’octubre del 2009

'Mini-vacances'

Ens agafem unes petites vacances fins a la segona setmana de novembre, tot i que seguirem complint amb els compromisos pendents d'aquests díes.

La foto és del nostre viatge a Guca (Sèrbia) d'aquest estiu.

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Dúes setmanes amb el Capitán Maravilla

Tot just avui torna cap a Madrid el Chumbo (Capitán Maravilla), amb qui portem dúes setmanes fent un stage, tot preparant el nostre nou espectacle de circ, que segurament estrenarem també al 2010. De fet, serà la continuació de l'espectacle 'Pequenho', un espectacle de música i circ de carrer i teatre en el que només treballarem els quatre membres de la companyia... una cosa que, cursiosament, encara no havíem fet fins ara!

També van passar uns díes amb nosaltres el seu nen, en NonChan, i la seva dona, la Yukari. Ells ens va preparar un sopar increíble d'origen Tailandès.

diumenge, 25 d’octubre del 2009

'El Temple d'Agni' pel 2010

El proper 2010 estrenarem un nou espectacle, escrit pel Roger Conesa. Es tracta de 'El Temple d'Agni', una coproducció amb Setem Catalunya, que estarà dins del catàleg de la Diputació de Bacelona.

'El Temple d'Agni' serà el nostre segon espectacle de teatre infantil (aquest inclourà accions de circ, com malabars, acrobàcia o fakirisme), després de 'La Fàbrica de Tires'. Narra la història de l'Albert, un viatger que visita la India i se n'adona de les injustícies que creen tots aquells que no entenen bé què hauria de ser en veritat el turisme, lluny dels abusos, la manca de respecte i la intolerància.

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Passabarret a 'Explora Tarragona'

Fa uns díes vam aparèixer al número 41 de l'e-zine ExploraTarragona, amb la notícia del taller La Berta que havíem de fer a Valls. Es tracta d'una guia cultural de la provincia, que recomanava assistir al taller que vam fer el 3 d'octubre en col·laboració amb el Barri Antic de Valls i que, fins desembre, ens permetrà fer un taller al mes a la nostra ciutat.

Aquí van algunes de les fotografíes, que són maquíssimes.

divendres, 23 d’octubre del 2009

Cartell inicial de 'Big Boss'

Aquest és el cartell que va dissenyar per nosaltres la nostra amiga Maria!
Mil gràcies!!