dilluns, 31 d’agost del 2009

Gran Circo Juglar...

Aquest és un fragment del cartell (o programa de festes) de Santillana del Mar. Ja fa més de tres anys, va ser al 2006. Però el cartell va ser inoblidable (venidos desde Barcelona?)... al igual que la actuació doncs, quan vam arribar, els nens del poble van venir corrent al nostre flamant remolc rosa per escoltar-lo per veure si portàvem animals a dintre. Espectacular... El Furi també té un record molt especial de la seva aparició com a Lola a l'espectacle.

diumenge, 30 d’agost del 2009

Entre carpes i coques de Falset

Ja fa uns díes d'aquesta foto (va ser el 12 d'agost), però vam estar amb La Berta a Falset, el poble d'on sempre que podem en comprem les coques de sucre (i d'on suposadament té profundes arrels el Furi!).

És la primera vegada que dues nenes pugen a la vegada dalt d'un rolla bolla. Felicitats!!!

dissabte, 29 d’agost del 2009

Txusman a Bilbao

Del 20 al 22 d'agost hem estat a la Semana Grande de Bilbo amb Tandarica Orkestar. Aquí veiem al Katxorro al (extrany) camerino de la planta baixa del Teatro Arriaga.

Ahupa Txusman!!!!!

divendres, 28 d’agost del 2009

15 d'agost, bolo i paella a Amposta

El passat 15 d'agost (una de les dates "estrella" del calendari d'actuacions) vam actuar per primera vegada a Amposta (ja era hora). Aquí tenim als dos ampostins de Tandarica Orkestar, Santi i Jon, preparant la paella. Minja noi, minja!!!!

No tenim imatges de la actuació, però esperem no tardar sis anys més a tornar a una de les terres d'origen de la Tandarica.

I aquí tenim a la petita Júlia, la filla del Santi que ens acompanyava amb aquest fabulós somriure!! Esperem que ben aviat comenci a tocar la trompa, com ja hem sentit veus... I és que de tradició familiar no en falta.

dimecres, 26 d’agost del 2009

'Homenatge a Pequenho' (Jango Edwards)

Ja tenim imatge promocional del cabaret de circ "Homenatge a Pequenho", que realitzarem el proper 28 de novembre al Teatre Principal de Valls (19h), amb la col·laboració especial de Jango Edwards.

De fet, en Jango va dirigir l'espectacle (actualment descatalogat), i aquesta funció pot ser el punt de partida de la tornada als escenaris de la proposta Pequenho, que seia el primer espectacle en el que treballariem junts només els quatre membres de la companyia (a que és extrany que no ho fem encara?).

dimarts, 25 d’agost del 2009

'La Fàbrica' des del control

Imatge feta des de la taula de so de La Fàbrica de Tires, el passat diumenge a Alió. Dilluns vam fer un "èxit total" amb el mateix espectacle a Prades, un dels llocs on sempre funciona molt bé el que fem i on es trobem molt a gust.

dimecres, 19 d’agost del 2009

Treball d'oficina

Treballant fins a dos quarts de dues de la nit! Suposem que aquesta és la part que no es veu de tot el que fem...

dilluns, 17 d’agost del 2009

'Bubamara' al Festival de Guča


Aquest és el primer vídeo del nostre pas (com a públic, és clar) pel Festival de Trompeta de Guča (Sèrbia). Tocaven en directe a l'estadi del festival Boban i Marko Markovic, amb el més que conegut Bubamara.

diumenge, 16 d’agost del 2009

Amb en Payaso Enrico a Salou

Aquesta setmana hem estat amb La Berta i Tandarica Orkestar a les Nits Daurades de Salou (entre altres actuacions). El Payaso Enrico ha penjat algunes fotos del taller a la seva web.


Aquí tenim a l'Enrico! Moltes gràcies pel suport.

Totes tres imatges han estat extretes del web del Payaso Enrico (www.payasoenrico.com).

dimarts, 11 d’agost del 2009

Primers assajos al local

Imatge de principis de 2006. Primers assajos al local nou de Passabarret. Era l'època de les banquines.

dilluns, 10 d’agost del 2009

Guča Fever...

Acabem de tornar del Festival de Guča (Sèrbia)! Un viatge espatarrant amb moltes hores de furgo, però una experiència inoblidable. En aquesta imatge apareixem al costat del monument al trompeter, al centre de la vila.

Aquí tenim al Furi en plena acció, durant la actuació de Boban i Marko Markovic, a l'estadi de Guča. Properament penjarem un vídeo amb el resum de la experiència.

diumenge, 9 d’agost del 2009

Gerente! Abre la puerta de par en par!

Al passat festival de Dixieland vam afegir una introducció nova a la cançó Klesmer de Tandarica Orkestar.

"Gerente, gerente... Abre la puerta de par que a fuera se quedaron gente", diu. És un fragment de la cançó de reggaeton Gerente dels cubans Pipey y El Micha, que podeu veure tot seguit:



Aquesta aportació reggaetonera al repertori de la Tandarica ha fet que el nostre percussionista David Rincón "Rincán" aporti ara una imatge creativa (aquí a la dreta), amb la imatge que reflecteix com hauria de ser el nou vestuari del David Sancho a l'espectacle. Ho valorarem positivament de cara a la renovació de l'espectacle de cara al 2010! De fet, el propi Rincán ha estat un dels músics de la Tandarica que més fàcilment ha sacrificat la seva imatge per l'espectacle. A la següent imatge el podreu veure a Tenerife (2007), quan vam actuar al FIC (Festival Internacional Clownbaret), a la Laguna, amb un "bigot" que ens recordava a un actor de cinema dels anys 70, de qui no recordem ni el nom ni el génere de películes que protagonitzava...

divendres, 7 d’agost del 2009

Cridant!!!

Seria massa difícil intentar explicar aquesta foto de promo de ja fa uns tres anyets...

dimecres, 5 d’agost del 2009

Marxem cap a Guča!

En aquests moments estem marxant cap al Festival de Guča, a Sèrbia, el festival de música balcànica més important i autèntic del món. Un viatge llarg per les 24 hores de carretera (amb la furgoneta nova). Sortim aquest dimecres al vespre i tornem diumenge a la nit.

Feia molt de temps que hi volíem anar, i ara aprofitarem estar-hi els dos díes forts del festival per impregnar-nos de la cultura i la música balcànica tradicional de la mà de grups com Dejan Petrovic Orkestar o Boban i Marko Markovic Orkestar. Estem segurs que el viatge ens servirà per a inspirar-nos per al nou espectacle de la Tandarica: Big boss & Tandarica Orkestar, del que en parlarem ben aviat.

dimarts, 4 d’agost del 2009

La relació d'en Jango Edwards i el Furi

La genialitat d'aquesta foto, realitzada a la Plaça Friki de Tarragona (2006), és que capta el moment precís en què en Jango li dona una (carinyosa) bofetada al Furi. Encara no sabem massa el motiu pel qual la cara de l'Uri atrau amb tanta rapidesa la mà del Jango... El Peter Ercolano també està increíble en aquesta imatge.

dilluns, 3 d’agost del 2009

De tires a Creixell

Sense escenari, gairebé a pèl... però setmanes després, i amb la Laia acabadeta de tornar d'Argentina, tornem a fer l'espectacle i surt de pel·lícula! Imatge del 31 de juliol, divendres passat.

diumenge, 2 d’agost del 2009

Amb Nanny Cogorno, de cabaret

Feia més d'un any que no treballàvem junts, i finalment, el passat 24 de juliol, ens vam retrobar amb en Nanny Cogorno al cabaret que vam fer a Nulles. Sempre és inesperant i imprevisible el que pot passar amb en Nanny...

dissabte, 1 d’agost del 2009

Cultura i Crisi a debat

El passat dijous, el David va ser convidat per en Blai Mesa, en representació de la nostra companyia, al debat Cultura & Crisis, dins del Cicle Carello de Tarragona. Hi van participar en Florenci Guntín (Associació d'Artistes Visuals de Catalunya), Unai Reglero (Caldodecultivo - Künstainer), Assumpta Rosés (Ass. Artiga), David Aragonés (Ass. Anima't) i Carme Sais (Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya).

Tot i que sembla que el David (vestit a lo cubano) estava apartat a un costadet, va parlar i tot!