dimecres, 27 de maig del 2009

Un 'Pleniluni' petitet pel 2009

El Patronat de Turisme de Torredembarra acaba de confirmar que enguany finalment sí es celebrarà la vuitena edició de la Mostra de Circ de Torredembarra, el PLENILUNI. Tanmateix, la Cia. Passabarret assumirà la producció de l'event, però no la direcció artística.

Properament sabrem la graella d'aquest petit festival, que enguany tindrà menys actuacions i durarà menys díes.

dimarts, 26 de maig del 2009

'La Ribetana Carrer'

Ho vam intentar, però no va poder ser... L'estiu de 2007 vam iniciar un projecte des de la Cia. Passabarret, conjuntament amb el Grup d'Animació Picarols, donat que les dúes companyies treballavem des de La Riba (Alt Camp). Gràcies a la bona disposició dels grups i el treball en comú, vam engegar La Ribetana Carrer, una tarda de teatre de carrer al poble... com un mini-festival! Hi van actuar l'Struc, Dúo Dayvic (Cuba), Los Hermanos Infoncundibles (Sevilla), Albert Vinyes i la Cia. Informal.

Com totes les coses que es fan i es desfan, la aventura va durar una edició, tot i la gran resposta del públic. Encara a dia d'avui, i destacant la gran formalitat del consistori actual ribetà, estem a la espera d'una reunió de valoració en la que se'ns expliqui què els hi va semblar i per què no van voler repetir el projecte. Fent números (poquets, doncs les companyies van venir per catxets més que reduïts), nosaltres vam invertir-hi més que guanyar, fent tota la difussió i coordinació... però són aquelles cosetes que fas de bon grat.

Esperem poder tornar a veure una coseta així en aquest poble.

diumenge, 24 de maig del 2009

Cap de setmana de tires

Acabem de tornar d'un cap de setmana de La Fàbrica de Tires, on hem pogut posar a prova la furgo nova per desplaçar-nos sense el remolc. Per l'autopista, d'anada, ens hem trobat a Pa Sucat i tot, tot jugant a perseguir-nos.

Dissabte vam estar a la Festa del Comerç Just a Manresa, i avui a la mateixa festa però a Sabadell.

divendres, 22 de maig del 2009

La Dèlia al Festival de Pallasses d'Andorra


I quina manera de seduïr a la càmera! La Dèlia ha estat aquesta setmana al curs de la Grada Peskens al Festival de Pallasses d'Andorra.

A veure si la trobeu al vídeo de TV3! Les nostres deteccions són:

1) Ballant un kolo
2) Fent saltironets
3) Arrosegant-se pel terra

És tot? Aquí hi afegim un parell de fotos!

Segur que el Furi hagués estat d'alló més content fent el curs també...

dijous, 21 de maig del 2009

Chacovachi als nostres cabarets!

En Chaco ja ha confirmat la seva presència als nostres cabarets del 22 de juny (La Pobla de Mafumet) i el 2 de juliol (Perafort). En aquest segon encara no sabem quants hi serem, doncs hauríem de ser de camí cap a Chiclana de la Frontera!

dimecres, 20 de maig del 2009

Passabarret en medieval



Aixó va ser l'any passat a Sant Climent de Sescebes.
Reportatge de Tramuntana TV.

dilluns, 18 de maig del 2009

'Tira-tira' - 100% en femení

El passat cap de setmana vam fer dos Fàbriques de Tires, una a Sant Adrià del Besós i l'altra a Arenys de Munt. El més curiós és que, en aquesta ocasió, fins i tot l'apartat tècnic el portava una noia, la Yamy, que s'estrenava com a tècnic amb nota alta!

diumenge, 17 de maig del 2009

La Tandarica al Circ Cric

Ahir mateix: al Circ Cric! Tandarica Orkestar vam fer una rebuda al circ, ara estable al Montseny, i ens vam trobar, treballant com a responsable de producció, al nostre amic Jordi Saban (Sabani). Una gran abraçada per a ell.

dijous, 14 de maig del 2009

Cabaret a Figuerola del Camp

Dissabte passat, al Casal de Figuerola, amb el Juanma y Olé y Peter Ercolano.

Cia. Passabarret a FaceBook

Doncs aixó: que la Cia. Passabarret ja està a FaceBook. En algun moment o altre havíem de caure-hi, oi?

dimecres, 13 de maig del 2009

'Blue Canary'



La nostra visió del Blue Canary d'Slava Polunin, el passat dissabte al cabaret de clown que vam presentar a Figuerola del Camp.

dimarts, 12 de maig del 2009

Un nou Martí a la família

La Laia Cabrera ja ha acabat la construcció del nou Martí de La Fàbrica de Tires. És clavadet a l'anterior (i tot novet!). Es va estrenar a Sant Fost de Campsentelles el passat dissabte.

dilluns, 11 de maig del 2009

Estarem al Mercat de Música Viva de Vic

Tandarica Orkestar acaba de ser seleccionada per actuar al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV). Serà el proper dia 18 de setembre, amb tres intervencions pel centre de la Fira.

Tandarica Orkestar i Taraf Goulamas



Ens vam trobar va tres anys a les Festes de Burgos, després d'haver coincidit al Festival de Dixieland de Tarragona, i vam tocar junts el Mesecina.

Llàstima que crec que la tocàvem en dos tons diferents... jajaja!

dissabte, 9 de maig del 2009

La nostra Elvira de Berantevilla

A la Elvira Ocio (a ladreta) la vam conèixer el 2005. Ella havia vist Tandarica Orkestar a Logroño, quan vam telonejar l'Emir Kusturica, i va voler tenir-nos al festival de fusió del seu poble, el sempe mític per nosaltres Berantevilla Qonfussion.

Vam estar com a casa a Berantevilla, cada any, des del 2005 fins al 2007, a la darrera edició del festival, primer amb Tandarica i després amb l'espectacle Pequenho.

En veritat, ens vam sentir molt estimats per la gent del poble i els amics que allà hi vam trobar. Fins i tot la Elvira ens va portar el 2008 de gira per diferents pobles de La Rioja alavesa.

Trobar aquest link ens ha fet recordar els bons moments compartits. Els sopars i els inoblidables esmorzars al bar de la plaça del poble de Beranturi ("estáis haciendo domingo", deiem naltros).

Des d'aquí una abraçada forta i un agraïment molt especial per a tots ells.

Les fotos són del nostre pas per allà!


divendres, 8 de maig del 2009

dimecres, 6 de maig del 2009

Fent feina amb el puls...

El Katxorro al local...

dilluns, 4 de maig del 2009

Projecte culinari de Tandarica Orkestar



El passat diumenge a Falset, dins de la Mostra Gastronòmica de la Fira del Vi. L'inici de la Tandarica Cooking Band?